Lomakkeet ja ilmoitukset

 

Asukkaalle

Muuttaminen

Muuttoilmoitus tulee tehdä sekä taloyhtiön talonkirjaan, että väestörekisteriin. Tee ilmoitus itsestäsi ja samalla kertaa muuttavista perheenjäsenistäsi.

Muuttoilmoituksen talonkirjaan voit tehdä tässä (tulosta lomake paperille, täytä ja palauta isännöitsijälle sähköpostilla, kirjeellä tai mahdollisesti taloyhtiön omaan postilaatikkoon):

ico_pdf-1 Muuttoilmoitus

Väestörekisteri-ilmoitus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta postisi tulee oikeaan osoitteeseen halutusta päivämäärästä lähtien. Voit tehdä rekisteri-ilmoituksen Postin tai Maistraatin välityksellä tästä http://www.posti.fi/muuttoilmoitus/


Korjausasiat

Tälle sivulle kokoamme ajan kanssa erilaisia hyödyllisiä asioita kiinteistön korjaus- ja kunnossapitotoimintaan liittyen. Kun osakkaana haluat ilmoittaa taloyhtiölle suunnittelemistasi korjaustöistä omissa tiloissasi, klikkaa alla olevia ”Osakasmuutostyö”-linkkejä. Ohje kertoo Sinulle mistä yleisesti ottaen on kysymys. Varsinainen ilmoitus tehdään täyttämällä, tulostamalla ja toimittamalla ”Osakasmuutostyön ilmoitus” – lomake isännöitsijälle (pdf tai posti). Ilmoituksesta peritään hinnaston mukainen käsittely- ja rekisteröintimaksu (18,60 eur/v.2016).

 

ico_pdf-1 (31kB) Osakasmuutostyöohje

 

ico_pdf-1 (66kB) Osakasmuutostyön ilmoitus

Vikailmoitus

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.