Palvelut

Tarjoamme tietotaitoamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hyödynnettäväksi. Teemme mielellämme sekä isompien että pienempien yhtiöiden töitä. Erikoisalaamme ovat taloyhtiöiden hallinnon ”saneeraukset.” Ts. jos taloyhtiöllä on ollut toimimaton isännöinti pitemmän aikaa, on todennäköistä, että hallintoon on kertynyt paljon tehottomuutta, jopa rahallista tappiota, jota ei kiinteistöistä heti huomaa, mutta hoitamaton asia muodostuu ongelmaksi joka tapauksessa myöhemmin, esim. korjausprojektien venyminen, budjetointi- ja rahoitusongelmat, kosteusongelmat, väärät vuokrat, lainat raskaita, rojua nurkissa, palovaarallisia paikkoja, autopaikat hoitamatta, saunavuorot sekaisin, väärää laskutusta jne jne. Tällaisten ongelmien selvittelyyn ja asioiden kuntoon saattamiseen olemme erikoistuneet. Toki mielellämme työskentelemme myös niille kiinteistöjen omistajille, joiden asiat ovat kunnossa, mutta jotka haluavat vaihtaa heille paremmin räätälöityyn isännöintiin.

Liikekiinteistölle tarjoamme perinteisen isännöinnin lisäksi erikoisvahvuutena myyntiosaamista. Tilojen aktiivinen markkinointi ja esittely voi olla luonteva osa isännöinnin kokonaisuutta. Muita vahvuuksiamme ovat sähköinen viestintä ja atk-avusteinen palvelutuotanto. Kysy lisää näistä ja muista liikekiinteistöpalveluistamme!

Maantieteellisesti painopisteemme on Herttoniemen alueella, mutta meillä on taloyhtiöitä asiakkaina myös Eirassa, Haagassa, Malmilla, Pasilassa, Puistolassa, Töölössä ja Vuosaaressa. Kasvava helsinkiläinen kiinteistökanta tarvitsee lisää energisiä isännöitsijätoimistoja – me olemme yksi niistä. Pyydä tarjous, vaikka painamalla oheista “Tarjouspyyntö”-nappulaa! Katsotaan yhdessä mihin se johtaa.

Työkokemuksemme ja koulutuksemme selviävät ansioluetteloista.